Starten på det hele

Jeg husker tydeligt, hvor begejstret og opløftet jeg var, da vi kom ud af biografen. Havde set den franske dokumentarfilm “Demain”,  En forløsende og opbyggelig historie om jordens undergang! og jeg var specielt overrasket over, at der fandtes lokale pengesystemer så mange steder i verden. Jeg anede ikke noget om dette, og besluttede mig straks for at undersøge det noget mere. – Der startede det. I løbet af det halve år der er gået siden da, har jeg læst artikler, set dokumentarer, hørt podcasts i massevis. Jeg har bevæget mig fra “local currencies” over bankvæsenet lokalt og globalt (- Oh skræk!), handelsaftaler, Brexit, Donald Trump, dansk politik m.m. Jeg er gang på gang blevet overrasket og forfærdet, men mest af alt bekymret – dybt bekymret! Men også fyldt med et ønske om at der må gøres noget. Jeg har sendt et utal af gode artikler, videoer, links m.v. til den nærmeste familie, men jeg synes egentlig ikke, det er i orden at overbelaste dem i den grad som det har været tilfældet. Derfor har jeg besluttet at prøve noget nyt. For første gang nogensinde har jeg lavet en blog. Her vil jeg prøve at lægge alle de spændende artikler, videoer og podcasts m.m. ud, som jeg finder interessante, og som – tænker jeg – kan give mig et billede af, hvor verdenen er på vej hen. – Altså selvfølgelig kun sådan som jeg ser det. Siden er altså tænkt som en videnskatalog til mig selv; jeg skal ikke sælge noget, vise min smarte indretning eller flashe mine nye hippe sneakers. Alene af den grund er siden heller ikke særlig “flashy”. Måske i løbet af tiden sker der noget på den front, men ikke nu. Nu gælder det først og fremmest om at lære det og om at lægge ting op.

Du finder alle mine artikler øverst oppe i højre hjørne af hjemmesiden. God fornøjelse!