Skat – Inddrivelse

I morgenens avis læser jeg, at danskernes gæld til det offentlige nu nærmer sig 100 milliarder, at gælden vokser med mere end 1 milliard om måneden og at det nok er en udvikling, vi må se fortsætte i en tid endnu…..       – WHAT?

Hvordan er det gået så galt i SKAT? (- Et tema til et længere indlæg, der venter på at blive skrevet).

Hvordan mon den økonomiske fordelingspolitik så ud, hvis disse knapt 100 milliarder var blevet inddrevet af SKAT?

Hvad mon kan man få for 100 milliarder?

En lille historie til at perspektivere:

Morten Hedegaard forlader Rigshospitalet i protest ved årsskiftet med henvisning til, at der er alt for få hænder og for lidt tid til de fødende.

 – Den økonomiske ramme, som jeg som klinikchef har skullet arbejde under, er med årene blevet strammere og strammere. Det er efter min opfattelse nu svært at have det ultimative ansvar for både patienternes behandling og medarbejdernes trivsel, skrev Morten Hedegaard ifølge Politiken i en afskedsmail til medarbejderne i går.

Morten Hedegård stopper pga af nedskæringer på fødselsområdet. Formand for Region Hovedstaden Sophie Hæstorp Andersen (S) er ked af, at klinikchefen stopper.

– Problemet er, at vi ikke kan friholde fødeområdet. Og de medicinske patienter. Og psykiatrien. Og kræftområdet. Når man skal finde 600 millioner kroner, så må alle bidrage, siger regionsrådsformanden til Politiken.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *