Donald Trump – Hacking

Citat fra Kristian Madsens artikel i Politiken i dag, den 12. januar.

“Trump anerkender for første gang i klar tekst den amerikanske efterretningstjenestes påstand om, at Rusland stod bag hacking af bl.a. demokraternes partikontor. Alligevel synes Trump næsten at forsvare det russiske efterretningsangreb, fordi de afslørede ting om Hillary Clinton, der i hans øjne var væsentlige. »Hacking er forkert. Men se på de ting, der blev hacket. Se på det, vi lærte af det hackerangreb«, sagde Trump”.

Altså synes Trump at mene, at hacking er forkert – hvilket jo er indlysende; men fortsættelsen sår unægtelig tvivl om, om han virkelig mener det: “Men se på de ting, der blev hacket. Se på det, vi lærte af det hackerangreb”
Altså er hacking forkert, fordi det selvfølgelig ikke er tilladt, af mange grunde, at tiltvinge sig adgang til andre menneskers eller organisationers private oplysninger og derefter at offentliggøre dem, men hvis de oplysninger, der kommer frem, når nogen så alligevel gør det, passer ind i ens egen opfattelse eller – i dette tilfælde – formodentlig kan være medvirkende til, at man bliver president of the US, ja, så er hacking måske slet ikke så værst endda. Hmm…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.